" id="extra">
Winkelmandje

Barry Emons zoekt een ervaren monteur

24 januari 2018

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zelfstandige MONTEUR met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wie zijn wij ?

Barry Emons Aangepast Spelmateriaal BV, gevestigd in Zeeland (Noord-Brabant) is sinds 1984 actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van producten voor in het bijzonder de gehandicapten- en ouderenzorg. Wij leveren compleet ingerichte snoezelruimtes (ruimtes gericht op zintuigactivering, sensomotorische stimulatie of ontspanning) maar ook aangepast spelmateriaal, speciale fietsen, zacht meubilair, buitenmateriaal en veel speciale bedden. Al 30 jaar weten zorginstellingen, dagverblijven en consumenten, zowel in Nederland, Belgie als ver daar buiten, Barry Emons te vinden. Met oog voor kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid en expertise in Belevingsgerichte Zorg, heeft Barry Emons een marktleiderspositie verworven in deze bijzondere wereld. We werken nu met 40 mensen in het bedrijf. De organisatie blijft ontwikkelen en groeien, daarom zoeken wij een extra monteur.

Wat is je doel?

1. De klant voorzien van een gebruiksklaar product
Je levert en monteert producten bij de klant. Soms is dat een bed een andere keer een complete snoezelruimte. Daarnaast voorzie je de klant van de informatie om de producten optimaal te gebruiken.

2. Uitvoeren van reparaties
Wanneer een product niet meer functioneert als gewenst of beschadiging heeft opgelopen zoek je naar een manier om dit product te repareren. Je bent ook duidelijk wanneer dat niet mogelijk is. Je zoekt dan naar een andere vervangingsoplossing en snapt wanneer je dat aan de adviseur moet overlaten.

3. Uitvoeren van service en onderhoud
Ook voor service en preventief onderhoud kunnen klanten bij ons terecht. Bedden en snoezelruimtes worden geïnspecteerd en gekeurd. Tevens hebben wij een servicenooddienst voor klanten met een servicecontract, die ook ’s avonds en in het weekend een beroep kunnen doen hierop wanneer dat noodzakelijk is. De servicedienst is volgens een vast schema geroosterd, zodat je ruim van tevoren weet wanneer je beschikbaar moet zijn en opgeroepen kunt worden.

4. Leveren van een gebruiksklaar huur- of zichtproduct
Je levert, monteert, demonteert en retourneert producten die tijdelijk door de klant worden gebruikt. Vaak zijn dat bedden uit onze groeiende huurvloot, maar ook snoezelkarren, zitzakken en BelevenisTafels.

5. Inmeten ruimtes
Bij grotere projecten verzorg je het inmeten van ruimtes voordat de offerte als order wordt verwerkt. Deze informatie is cruciaal om het juiste te bestellen en een realiseerbare planning van montage-afspraken te maken.

6. Bijdragen aan verbetering van service, producten en projecten
Je levert een bijdrage aan de kwaliteit van service, producten en projecten door het aandragen van input voor verbeteringen en een actieve houding hierin.

 Hoe bereik je dat?

Naarmate je (product)kennis en ervaring groeit, kun je steeds meer vragen of problemen zelf afhandelen.  We hebben een ervaren team in huis waar je veel van kunt leren. Je bent zelfstandig en handig maar bij twijfel vraag je eerst om advies aan een collega in plaats van te proberen. Een pompje vervangen in een bubbelbuis is voor jou net zo eenvoudig als het perfect inmeten van een ruimte. Je bent mobiel en hebt de juiste spullen in je bus of vrachtwagen (<7.5t). Voor opdrachten in België en Duitsland kan het zijn dat je overnacht in een hotel, maar dat is voor jou geen probleem. 

Jouw kwaliteiten:

· Kalm en zelfstandig

· Flexibel ingesteld

· Netjes in de omgang met klanten, we werken voor een kwetsbare doelgroep

· Goed ontwikkeld technisch inzicht

· Oplossingsgericht

· Gevoel voor afwerking en detail

· Enige bekendheid met elektronica

· Rijbewijs B  (daarnaast C of C1 heeft de voorkeur)

Wat bieden wij ?

· Informele sociale bedrijfscultuur, korte lijnen, ruimte voor input en ideeën.

· Dynamiek en afwisseling, geen dag is hetzelfde.

· Marktleider in de branche, groeiende internationale bekendheid.

· Gemotiveerd en divers team met veel ervaring

En…

· Een contract voor 40 uur

· Een marktconform salaris met 8% vakantietoeslag en 29 vakantiedagen

· Een vaste maandtoeslag voor de beschikbaarheidsdienst en aanvullende toeslagen voor de uren dat je daadwerkelijk bent opgeroepen ’s avonds en in het weekend

· Een eigen bus en gebruik vrachtwagen

· Pensioenregeling (middelloonregeling)

Wil je solliciteren op deze functie stuur dan een motivatiebrief met CV naar rene@barryemons.nl.  Voor meer informatie kun je ook bellen met 0486-452626.


« Terug naar overzicht