" id="extra">
Winkelmandje

Congres “Betekenisvolle Beleving” uitverkocht!!

8 juli 2015

Congres “ Betekenisvolle Beleving ”uitverkocht!!

Als bedrijf voelen wij ons nauw verbonden bij de beleving van cliënten en klanten. Dat is voor ons letterlijk de hoofdzaak en het uitgangspunt voor al onze adviezen en producten. We hebben dit congres georganiseerd voor u. Er is veel kennis beschikbaar en bereikbaar maar die is in uw drukke professie niet altijd makkelijk te vergaren. In dit congres hebben we alle ingrediënten samengevoegd om belevingsgerichte zorg handen en voeten te geven.


We zijn met het congres te gast bij Bio Kinderrevalidatie in Arnhem. Het Bio Vakantieoord is een uniek vakantiepark in Nederland. Niet alleen zijn er alle gangbare aanpassingen en hulpmiddelen te vinden, ook de vakantiebungalows zelf zijn volledig berekend op een gezin of groep met één of meerdere complex gehandicapte kinderen.

U kunt kennismaken met Stichting Bio en deelnemen aan tal van workshops waarin we onze basale dagbesteding voor personen met dementie en/of een ernstig meervoudige beperking aan u voorstellen. Voor deze gelegenheid nodigen we dhr. Maurits Eijgendaal (Denemarken) uit om een boeiende lezing te geven over de nieuwigheden in het snoezelen in Denemarken en over de eigen inbreng van de begeleider. Hij is tevens voorzitter van de ISNA (International Snoezelen Association).  Klik hier voor het hele programma.


Het congres is gratis voor alle 125 deelnemers! Er zijn nog slechts 4 kaarten beschikbaar en die komen beschikbaar in onze Facebook actie “Pareltjes in de Zorg die loopt tot 3 augustus.


« Terug naar overzicht