" id="extra">
Winkelmandje

Barry Emons en D.W.R.P. openen vernieuwde showroom in Amstelveen

12 november 2015

FEESTELIJKE OPENING SHOWROOM AMSTELVEEN


Barry Emons en D.W.R.P. openen op 18 november a.s. de geheel vernieuwde showroom in Amstelveen. Sinds vele jaren is stichting D.W.R.P. in Amstelveen gevestigd. D.W.R.P. heeft meerdere vestigingen en is een erkende zorginstelling met onder andere diverse kinderdagcentra, woonvoorzieningen en dagactiviteitencentra. De samenwerking tussen D.W.R.P. en Barry Emons is onlangs verstevigd en verbeterd. 


De vernieuwde showroom/snoezelruimte is dan ook een project van beide firma’s, zodat alle geïnteresseerden nu ook naar Amstelveen kunnen om daar de showroom te bekijken en advies in te winnen over de producten.

Om de nauwere samenwerking te vieren wordt aanstaande woensdag 18 november om 14.30 uur het pand opnieuw geopend door een zeer bekende Nederlander.


Wij hopen u op 18 november te mogen ontmoeten, hierbij willen we u vriendelijk verzoeken een bevestiging te mailen naar lisette@barryemons.nl


Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons op 0486-452626.


Stichting D.W.R.P.

Terschellingstraat 2-6

1181 HK Amstelveen


« Terug naar overzicht