" id="extra">
Winkelmandje

Eric Riegen van Barry Emons ambassadeur van Brabants Besten!

17 juli 2016Wij zijn trots dat Eric Riegen op , 6 juli wordt benoemd is ambassadeur van Brabants Besten! Het laat zien dat wij niet alleen werken vanuit de kernwaarde “Iedereen mag meedoen” maar het ook toepassen in de eigen organisatie. Barry Emons is een bedrijf dat uitblinkt in inclusief werkgeverschap. Wij passen mensen met verschillende talenten en beperkingen met plezier in ons proces.


Bij de huldiging was ook Burgemeester Marnix Bakermans van de gemeente Landerd (Zeeland) aanwezig. Eric en Marnix gaan samen invulling geven aan een initiatief op dit gebied voor in de gemeente!


Brabants Besten zijn private ondernemers die door gedeputeerde Bert Pauli van de provincie Noord-Brabant zijn benoemd tot Ambassadeur Innovatief Werkgeverschap. Zij geven het goede voorbeeld op het terrein van sociale innovatie, inclusief werkgeverschap, flexicurity en reshoring. En ze blinken uit in de manier waarop zij hun medewerkers op vernieuwende wijze inzetten en de potentie van de Brabantse beroepsbevolking benutten. Daarnaast investeren zij in hun medewerkers door hen te laten (door-)leren. De ambassadeurs inspireren andere ondernemers met hun expertise en ervaringen. Ook zijn zij een klankbord voor de provincie met betrekking tot economisch arbeidsmarktbeleid.
« Terug naar overzicht