Barry Emons op de ISNA-MSE Internationale Conferentie in Zweden | Nieuws | Barry Emons

Barry Emons op de ISNA-MSE Internationale Conferentie in Zweden

 

Barry Emons op de ISNA-MSE Internationale Conferentie in Zweden

Bij Barry Emons zijn we altijd op zoek naar manieren om de zorg te verbeteren en innovaties te delen die écht impact hebben op het welzijn van cliënten. Op 25 en 26 oktober zijn we aanwezig op de ISNA-MSE Internationale Conferentie in Göteborg, Zweden, waar we onze nieuwste inzichten op het gebied van snoezelen presenteren.

Wat is de ISNA-MSE Conferentie?

De ISNA-MSE (International Snoezelen Association - Multi Sensory Environment) conferentie brengt zorgprofessionals van over de hele wereld samen om te leren, te delen en te ontdekken hoe snoezelen ingezet kan worden voor cliënten die baat hebben bij onder andere belevingsgerichte zorg. 

Mobiel snoezelen: Snoezelen, waar en wanneer je wilt

We prsenteren het mobiel snoezelen, een oplossing voor een veelvoorkomend probleem in zorginstellingen: hoe zorg je ervoor dat snoezelen toegankelijk is voor cliënten als er geen vaste snoezelruimte beschikbaar is, of als de prikkels tijdens de transfer naar die ruimte te veel zijn?

Onze oplossing: de mobiele snoezelkar. Deze flexibele, verrijdbare oplossing maakt het mogelijk om snoezelen naar de cliënt te brengen, in plaats van andersom. Of het nu binnen is, buiten of zelfs in natte ruimtes zoals een badkamer – de mobiele snoezelkar biedt voor elke situatie een oplossing. Het doel is simpel: het creëren van een rustige en stimulerende omgeving voor cliënten, waar en wanneer ze dat nodig hebben.

Of je nu werkt met mensen met dementie, verstandelijke beperkingen of andere zorgvragen, mobiel snoezelen kan een wereld van verschil maken.

Erkende snoezeltrainingen: Leer hoe je het verschil maakt

Tijdens de conferentie zullen we ook meer vertellen over onze erkende snoezeltrainingen. Deze trainingen zijn gecertificeerd door ISNA-MSE, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste internationale normen voor kwaliteit en toepasbaarheid in de zorg.

Of je nu nieuw bent in snoezelen of je kennis wilt verdiepen, onze trainingen bieden praktische handvatten die je meteen in jouw zorginstelling kunt gebruiken. Leer hoe je de zintuigen effectief prikkelt om rust, ontspanning en welzijn te bevorderen bij jouw cliënten. Meer informatie >

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.