Officiële ISNA-MSE Erkenning en Certificering van Onze Trainingen! | Nieuws | Barry Emons

Officiële ISNA-MSE Erkenning en Certificering van Onze Trainingen!

Officiële ISNA-MSE Erkenning en Certificering van Onze Trainingen

Wij zijn trots te kunnen melden dat onze trainingen Belevingsgerichte zorg voor ouderen en Belevingsgerichte zorg bij mensen met een meervoudige beperking officieel erkend en gecertificeerd zijn door de ISNA-MSE! Deze erkenning, met de Nederlandse accreditatienummers ID535913 (2024) en ID535929 (2024), onderstreept de kwaliteit en effectiviteit van onze trainingen in het versterken van belevingsgerichte zorg.

Internationale erkenning ISNA-MSE

Onze trainingen worden door veel zorgprofessionals én vrijwilligers bezocht. Ook mogen wij vaak buitenlandse gasten in onze showroom deelgenoot maken van onze visie op snoezelen, daarom zijn wij extra blij met deze internationale erkenning. De certificering door ISNA-MSE helpt ons om nog meer zorgprofessionals te bereiken en hen te ondersteunen in hun belangrijke werk.

ISNA-MSE Congres

Ontmoet ons op het ISNA-MSE congres, op 25 en 26 oktober 2024 in Göteborg, Zweden. Tijdens dit evenement, absoluut aan te bevelen, zijn wij aanwezig met een stand en worden onze materialen gebruikt in diverse workshops. Dit biedt de gelegenheid om meer te leren over belevingsgerichte zorg én om persoonlijk kennis te maken met ons team. Bekijk ISNA-MSE Congres >

Trainingen met inhoud

Onze trainingen, bij Barry Emons én incompany, zijn speciaal ontwikkeld om zorginstellingen en zorgverleners met snoezelruimtes en snoezelmaterialen te ondersteunen bij het leveren van hoogwaardige belevingsgerichte zorg. Of je nu al ervaring hebt met snoezelmaterialen of overweegt de ruimte te optimaliseren, onze trainingen bieden waardevolle inzichten en praktische kennis.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.