Legkast Barry | Zitten, softplay en meubilair | Webshop | Barry Emons

Legkast Barry

B635EAD1504846A5B6555DC41A071248
€ 1.954,15
€ 1.615,00 Excl. BTW

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Leveringstijd tot 8 weke

Kleurkeuze

Kleurenstaal klik hier. Kies uw kleur hieronder. Voor de juiste houtstructuur, bekijk de foto’s van het product.

Let op: werkelijke kleuren kunnen afwijken. Dit is namelijk afhankelijk van uw monitorinstellingen, houdt daar rekening mee. Wil je volledige zekerheid, vraag dan eerst een kleurenstaal op.

Reset

Maak je keuze uit één van de mogelijke kleuren.

Voor de juiste houtstructuur, bekijk de foto’s van het product.
Let op: werkelijke kleuren kunnen afwijken. Dit is namelijk afhankelijk van uw monitorinstellingen, houdt daar rekening mee. Wil je volledige zekerheid, vraag dan eerst een kleurenstaal op.

Configuratie resetten
** Dit is een verplicht veld
  • BE05628
Ontdek de nieuwe veelzijdige modulaire kastenlijn van Barry Emons, speciaal ontworpen om...meer
Productinformatie "Legkast Barry"
Ontdek de nieuwe veelzijdige modulaire kastenlijn van Barry Emons, speciaal ontworpen om (snoezel)materialen veilig op te bergen en de ruimte opgeruimd te houden. Of het nu gaat om projectoren, kleine materialen, een tv of zelfs een bubbelunit, onze kasten bieden de perfecte oplossing met slimme functies. Combineer moeiteloos de ideale opstelling. Je kunt beginnen met een basisopstelling en deze later uitbreiden met andere kasten uit deze modulaire lijn. Perfect voor elke huiselijke setting en eenvoudig afsluitbaar met het toegevoegde dopsleutelslot. Legkast met afsluitbare deur, voorzien van legplanken. Ideaal voor het veilig opbergen van diverse (snoezel)materialen. Met een praktische afsluitbare deur voor extra veiligheid. Bubbelunit kast: speciaal ontworpen voor het opbergen van een bubbelunit, voorzien van venstering. In overleg wordt een uitsparing gemaakt voor stroomtoevoer om de bubbelunit werkend in de kast te plaatsen. Opzetkast, voor het veilig opbergen van bijvoorbeeld een projectiesysteem, om de ruimte optimaal te benutten. De opzetkast kan voorzien worden van speakers. Het middelste gedeelte is voorzien van een veilige venstering. TV-kast, een stijlvolle oplossing voor het integreren van een televisie achter veilige venstering, met voldoende ruimte in de onderkast voor extra opslag. Onze solide kastenlijn is vervaardigd uit hoogwaardig gefineerd MDF, blank afgelakt. De kasten zijn eenvoudig te reinigen met een lichtvochtige doek en zijn verankerbaar aan de muur. Samen met onze adviseur worden de wensen in kaart gebracht en bekijken wat het beste past in de ruimte in combinatie met de (zorg)vraag. Ook voor maatwerkoplossingen helpen onze adviseurs je graag verder of bekijk onze andere beschikbare kasten. Creëer de ideale kast voor het opbergen van (snoezel)materialen, bubbelunits, tv, projectoren en meer.
Verdere links naar "Legkast Barry"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Legkast Barry"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken